Miért hatékony ez a módszer?

Miben segít az esőcsepp masszázs?

- Enyhíti a gerincferdülés, púposság és más háttal kapcsolatos rendellenességek tüneteit
- Lazítja a görcsös izmokat
- Az immunrendszer erősödik
- A stressz oldódik
- Csökkenti a csont és ízületi díszkomfortérzést
- Enyhülnek a test fájdalmai
- Gyulladáscsökkentő
- Enyhíti a légzőszervi megbetegedéseket
- Lazítja a görcsös izmokat
- Csökkenti a csont és ízületi díszkomfortérzést
- A test méregtelenít
- Antivirális és antibakteriális hatás mutatkozik a hátizmok lerakódásaiban

Esőcsepp technika

Ezt az eljárást az amerikai őshonos indiánoktól eredeztetik. A modern kori köztudatba hozásának kezdete pedig a 80-as 90-es évekre tehető, amikor is Dr. Gary Young közösen egy Lakota - gyógyítóval Wallace Black Elk-el kifejlesztette és terjeszteni kezdte a napjainkban is használt módszert. A gyógyítók módszerének lényege a test kommunikációja a tiszta természettel.

A gyermekek még a felnőtteknél is gyorsabban reagálhatnak a masszázsra. Az egészségi állapottól függően mindenkinél más-más hatást válthat ki. Van aki elalszik, és van aki felélénkül. Vannak, akik fáradtságot éreznek és vannak, akiket kipihent érzés tölt el. A leggyakrabban egyszerűen csak elégedettséggel, békével töltődnek fel, míg testük harmóniába kerül önmagával.

A harmónia és a lelki béke elérésében nagy szerepe van az agykéreg egy strukturális elemének az amigdalának, mely a tudomány mai ismeretei szerint csak illatokkal befolyásolható. Itt tároljuk érzelmeinket és emlékeinket is. Az esszenciális olajok képesek áthatolni az érfalon is, így képesek stimulálni az amigdalát.

A test megérti a természetet, ahogyan a vegyészetet is, de míg az előbbit szívesen fogadja be, utóbbi ellen védekezik! Ebben a védekezésben segíti a szervezetet az ESŐCSEPP MASSZÁZS!


A vitalitás és az egészség érdekében!

Az Aroma- (mely a svéd masszázs alapjaira épül) és Esőcsepp masszázs mindössze 60 percet vesz igénybe, azonban jótékony hatásait hosszú időn keresztül fejti ki.

Stresszoldó Aroma masszázs: 5.000 Ft./alkalom
Esőcsepp masszázs díja: 10.000 Ft. / alkalom

Mindkét masszázs mindenkinek csodálatos élményt nyújt kortól, szükségletektől, elvárásoktól függetlenül, és csupán egy csendes relaxáció erejéig tart.

Szeretnék időpontot foglalni!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el