Milyen betegségekre alkalmazható?

Ismerje meg bővebben a felhasználási területeket!

Mozgásszervi panaszokra

Pácienseink leggyakrabban és leghatékonyabban kezelt problématerülete. Alkalmazható ízületi fájdalomra (akut és krónikus esetben is) sérülések, ficam, rándulás, repedés, törés, szakadás, vérömleny, ödéma, ínhüvely-gyulladás, duzzanat, porckopás, gerincsérv gyógyítására (akár műtét megelőzésére is), mivel beindítja a porcképződést. A lágylézer a polarizált fényű bioptron lámpával ellentétben nem csak a bőrfelszínen fejti ki jótékony hatását, hanem behatol a szervezet mélyebb szöveteibe is, ezáltal a kezelés helye pontosan megcélozható. A Safe Laser további előnye, hogy alkalmas az orrnyílás bevilágításával gyógyítható betegségek kezelésére is. (pl. allergia)

Bőrbetegségekre

Csökkenti a vágások, égési sérülések és műtétek utáni hegek túlzott szövet képződését, azáltal, hogy javítja a sérült terület vérellátását és elősegíti az új kapillárisok (parányi vérerek) képződését a sérült területeken. A salakanyagok könnyebben eltávoznak, ezáltal felgyorsul a gyógyulási folyamat. Kozmetikában is alkalmazzák, pl. pattanásos bőr és ráncok kezelésére. Alkalmazható hámsérülések, bőrbetegségek, sebek és horzsolások gyógyításához, operáció utáni rehabilitációhoz, elősegít a sejtek gyors regenerációját. Nehezen gyógyuló, fekélyes sebek gyógyulását is megindítja, ezen kívül eredményesen alkalmazható herpesz, övsömör, atópiás dermatitisz és ekcéma gyógyítására is.

Felső légúti megbetegedésekre

Egy speciális bevilágító kiegészítő alkalmazásával elősegíti a fül és hallójártgyulladás, fülcsengés és fülzúgás gyógyulását. Influenza vagy légúti gyulladások tüneteit enyhíti, lefolyását felgyorsítja. Az allergiás, asztmás, szénanáthás tüneteket megszüntetheti. Fogászati kezelések, szájsebészeti műtétek, fogbeültetés után a lágy- és csontszövet gyógyulását felgyorsítja. Fog implantátumok körül segíti a hámtapadást a csontosodási fázisban. Fogfájás, ínygyulladás esetén akár szájon kívül vagy belül is alkalmazható.

Sportsérülésekre

Lerövidíti a traumás sérülések gyógyulási idejét. Az élő szervezetre biostimulációs hatást fejt ki, ami annyit jelent, hogy a sejtek, szövetek lágy-lézerfénnyel világítva gyorsabban képesek regenerálódni (a gyógyulás felgyorsul). A lézerfény hatására fokozódik a sejtek anyagcseréje, új sejtek, szövetek és új hajszálerek is képződnek.

A lézerterápia kollagén termelést fokozó hatása miatt rendkívül hatékony nyílt sebek kezelésében is.

A lézersugárzás komoly hatást gyakorol az egyes vérsejtekre is. A lézerfény jelentősen megnöveli a vörösvérsejtek oxigén és tápanyag szállító kapacitását. Ez lehetővé teszi a sejtek fokozott energiatermelését, anyagcseréjét, ezáltal regenerációját és bizonyos enzimek hatékonyabb termelését. Ennek hatása érezhető az egész szervezetben, nem csak kizárólag a lézerfénnyel kezelt területeken.

                              Tapasztalja meg Ön is, hogy milyen gyorsan múlik el fájdalma a Safe Laser hatására

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el