Tibeti kristály masszázs

A masszázs alatt feltöltődünk energiával, nyugalom áraszt el. A kristályok kifejtik jótékony hatásukat, gondolataink pozitívabbá válnak, és testünkben, lelkünkben beindul a regenerálódási folyamat. Harmóniába kerülünk önmagunkkal.

A tibeti kristálymasszázsban a leginkább használt kő a Hegyikristály, a kövek közül a legáltalánosabb, gyógyító erővel bíró kő, mivel az összes csakrához, minden betegséghez (fizikai és mentális) használható.

A masszázs során hegyikristály csúcsokat és hegyikristály marokköveket használunk. A teljes ellazulás érdekében használhatunk még tibeti hangtálakat is, melyek pozitív rezgéseikkel hozzájárulnak a testben, lélekben lezajlódó folyamatokhoz.

A masszázst egy rövid beszélgetés előzi meg, ami segít egymásra hangolódni.
Az aura tisztítása után különböző technikák segítségével az adott problémákkal foglalkozunk. A masszázst egy kellemes "kristályágy" technikával koronázzuk meg, mellyel egy erős energetikai tér jön létre az alany körül. Ez a testnek és szellemnek is csodás. A masszázs végén minden negatív energiát leföldelünk, így a test teljes harmóniába kerül.A masszázs alatt lágy, meditatív zene szól, ami elősegíti a lazulást, relaxálást és a keletkezett blokkok feloldódását.

Az egyetlen amire szükségünk lesz az az, hogy kényelmes testhelyzetben lazítson és élvezze a nagy tudással bíró kristályok pozitív rezgéseit.
Mindez kb. 60 percig tart.
Ára: 5.000 Ft.


A Hegyikristály az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk. A 12 mesterkristály egyike.
Hegyikristály hatása: sejtregeneráló, védő, immunerősítő, agyi funkciók, depresszió, idegrendszer, méregtelenítő, anyagcsere, hormonháztartás, vércukor, energia

Szeretnék időpontot foglalni!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el