A jóga segítségével megváltoztathatjuk életünket.
Nyitottabbá, kreatívabbá, kiegyensúlyozottabbá válunk általa.
A jóga oldja a feszültséget relaxációk által, a légző gyakorlatok segítségével pedig elménket tudjuk uralni és gondolatainkat jó irányba terelni.

A jóga alapelveit 16 órás kezdő tanfolyamon lehet megtanulni, a későbbiekben ezt a tudást a jóga gyakorlati részével kiegészítve az élet bármely területén alkalmazni tudjuk. Hatással van mentális jólétünkre, hangulatunkra, kapcsolatainkra.


Jóga tanfolyamok

Alap Jógatanfolyam
Szeretnél elkezdeni jógázni, és az alapokat hiteles, tiszta forrásból elsajátítani? Várunk szeretettel, Sivánanda jóga alaptanfolyamra, és mi segítünk felkészülni az önálló jógagyakorlásra az eredeti, ősi tanítások szerint

8 alkalom / 2 óra - 3.000 Ft..

Gyakorló Jógaóra
A gyakorló jógaóra azok számára ajánlott, akik az egyes ászanákban, légzőgyakorlatokban már jól érzik magukat, tovább szeretnék fejleszteni azokat,

2 óra / alkalom - 3.000 Ft.

Meditációs tanfolyam
Azoknak ajánljuk, akik szeretnének a meditációval magasabb tudati szinteket elérni, közelebb kerülni belső lényegükhöz, megismerve a meditációs technikákat.

Hamarosan...


A jóga 5 alapelve:

  • helyes testgyakorlás: ászanák
  • helyes légzés: pranajama
  • helyes relaxáció: savászana
  • helyes táplálkozás: vegetáriánus
  • pozitív gondolkozás: védanta, meditáció, dhjána
Mi a jóga?

Egyesülés, Test- Szellem- Lélek, ősi indiai tudomány, a helyes életvezetés művészete, az élet minden területére kiterjed, ami nem csak ászanákból és légzőgyakorlatokból áll. Célja az elme feletti uralom megszerzése, mellékhatásai az egészséges szervek, rugalmas test és gerinc. Fókuszáltabbak leszünk, kevésbé stresszesek a munkánkban is.

Mesterünk Swámi Sivananda 1887-ben Dél- Indiában született. Kezdetben orvos volt Malajzia szegény részein. Látta a szenvedést, megértette, hogy ezt könnyebb megelőzni, mint gyógyítani, jógi lett. Rishikesben létrehozott egy ashramot, rengeteg tanítványa lett. Életcélja volt szolgálni, tanítani, terjeszteni a jógát. 200 könyvet írt. India tíz legnagyobb szentje közé sorolják és az 50 legnagyobb jógi közé.

Visnu Dévananda 10 évig volt tanítványa, és 1957-ben mestere elküldte nyugatra, hogy terjessze a jógát. Nyugat-Kanadában alapította meg az első jóga iskolát, amit még sok követett szerte a világban. Végül visszatért Indiába. Mesteréről nevezte el azt a 12 ászanát tartalmazó gyakorlatsort, melyet Ő állított össze több ezer ászana közül. Testileg, lelkileg, mentálisan a legtöbbet nyújtják nekünk.


Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el